O NAS

Smo podjetje, ki se ukvarja z gradnjo novih, adaptacijo starih objektov, izvedbo tehnično zahtevnejših rešitev (poti za invalide, utrjevanje nabrežin, sanacija spomeniško zaščitenih objektov). Delujemo z mrežo stalnih partnerjev in dobaviteljev materiala, spremljamo razvoj in novosti na trgu gradbenih materialov.

Naš pristop je individualen. Bistvo dobre izvedbe je natančna študija gradbene rešitve, organizacija gradbišča in sodelovanje odgovornih in strokovnih sodelavcev.

Imamo 30 let izkušenj v načrtovanju in izvedbi gradnje. Sami pogrešamo strokovno znanje gradbeništva na trgu, kar smatramo, da je naša prednost.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe!

Gradimo tudi objekte za trg, tako da nam je zelo dobro poznana tudi zakonodaja pri pridobivanju dovoljenj, prostorske omejitve in druge možne specialne zahteve (npr. spomeniška zaščita, gozdne površine…).

Zaradi znanja, ki smo ga poleg formalne izobrazbe pridobili na lastnih izkušnjah smo dejavnost nadgradili s posredovanjem prodaje nepremičnin. Lahko vam svetujemo pri prodaji vaše nepremičnine ali za vas izpeljemo nakup ali prodajo nepremičnine.

Imamo lastne strokovnjake, ki nam svetujejo kako je z obdavčitvijo nepremičnine v različnih primerih. Zelo izkušen gradbeni kader, ki izvaja dela ter poda strokovne rešitve ter oceno investicije. Prav tako tudi strokovnjaka z licenco za prodajo nepremičnin.

Projekte , ki nam jih zaupajo stranke obravnavamo celostno:

  • Preučimo namen gradbenega posega
  • Nudimo pomoč pri pridobivanju dovoljenj
  • Svetujemo pri tehničnih rešitvah
  • Podamo oceno investicije
  • Izvedemo gradnjo, sanacijo….
  • Podamo cenitev nepremičnine
  • Po potrebi za vas nepremičnino oddamo, prodamo ali kupimo.

Nudimo vam celostno rešitev na enem mestu od priprave in izvedbe projekta, do gradbenega nadzora na istem mestu. S takšno izbiro vam prihranimo čas in nepotrebne skrbi, ki bi jih imeli s koordinacijo posameznih izvajalcev. Kot gradbeni inženiring izvajamo in organiziramo projekte kot celoto. Za pot, od vaših želja do samega projekta, priprave ponudbe, izvedbe ter nadzora na objektu poskrbimo mi.

Naše znanje in izkušnje nam omogočajo izpeljati še tako zahtevne projekte. Vašim željam in potrebam smo vedno pripravljeni prisluhniti. Zadovoljstvo naših naročnikov je naše glavno vodilo. Ker delujemo po principu visoke kvalitete, v objekte vgrajujemo le najkvalitetnejše materiale.

Potrdilo našega uspeha so številne zadovoljne stranke:

Spekter In d.o.o. - Svetovanje in inženiring, novogradnje, gradbena in fasaderska dela, urejanje okolice, sanacija obstoječih objektov Sponzorji